Prijs Alumni Master Verpleegkunde en Vroedkunde

Terugblik Prijs Alumni Master Verpleegkunde en Vroedkunde

Sinds 2018 organiseert het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde de ‘Prijs Alumni Master Verpleegkunde en Vroedkunde’.
Met deze Prijs willen we studenten Master in de verpleegkunde/vroedkunde de kans geven om zich te onderscheiden in het vakgebied door middel van hun Masterproef.

Prijs

  • Een geldbedrag van 150 EURO
  • Een jaarabonnement op het Nederlandstalig Wetenschappelijk Tijdschrift ‘Verpleegkunde’

Uitreiking

De laureaat wordt via mail op de hoogte gebracht van de beslissing van de jury. De prijs wordt uitgereikt door de Alumniwerking Master in de Verpleegkunde en de Vroedkunde (meer info) tijdens de plechtige proclamatie van de Master in de Verpleegkunde en Vroedkunde.

De Prijs Alumni Master Verpleegkunde en Vroedkunde werd dit jaar uitgereikt op 20 oktober 2018 aan Sofie Theys en Eline Vanheyste voor de duomasterproef met als titel: “The prevalence of skin tears in long-term care facilities in Belgium.”

Zij kregen hun prijs overhandigd door Joeri Vandewalle, voorzitter van de Alumniwerking van de opleiding Master in de Verpleegkunde en de Vroedkunde (AWMVV).

Meer informatie?

Tijdens de masterproefverdedigingen in eerste en tweede zittijd zal via verschillende kanalen een flyer verspreid worden waar studenten alle informatie kunnen vinden over hoe ze kunnen deelnemen aan de editie van 2019.
Deze info zal ook hier te raadplegen zijn.

Heeft u nog vragen?

Prof. dr. Dimitri Beeckman, Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde, tel: +32 (0) 9 332 36 29, e-mail: Dimitri.Beeckman@UGent.be