Tim Torsy

Tim Torsy

Functie: Praktijkassistent
tim.torsy@ugent.be

Wie ben ik?

Tim studeerde in 2006 af als Bachelor in de Verpleegkunde, optie ziekenhuisverpleegkunde. In 2009 behaalde hij het diploma van Master in de Verpleegkunde en Vroedkunde. Hij was werkzaam als verpleegkundige op intensieve zorgen en als stafmedewerker patiëntveiligheid binnen de dienst ‘Quality & Safety’ van AZ Nikolaas. Momenteel is Tim aangesteld als lector binnen de opleidingen verpleeg- en vroedkunde aan de Odisee Hogeschool. Hiernaast werkt Tim ook aan een doctoraatsonderzoek rond de correcte plaatsing van nasogastrische sondes.

Dit ben ik

  • Ik hou ervan om samen met anderen aan co-creatie te doen waarbij ieder vanuit zijn/haar eigen expertise bijdraagt aan een gemeenschappelijk doel.
  • Als ‘bruggenbouwer’ wil ik zowel op professioneel als op persoonlijk vlak mensen bij elkaar brengen en kijken op welke manier ik iets kan betekenen voor anderen.
  • Het is mijn doel om bij te dragen aan de verwetenschappelijking van de verpleegkunde om zo de kwaliteit en veiligheid van de gezondheidszorg nog meer te verbeteren.

Publicaties