Denis Goeminne

Denis Goeminne

Functie: Vrijwillig Medewerker
Denis.Goeminne@UGent.be

Denis Goeminne is als vrijwillig medewerker verbonden aan het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde. Hij vulde zijn diploma van Gegradueerd ziekenhuisverpleger aan met een lerarenopleiding in het Hoger Instituut voor paramedische beroepen, en met de Kaderopleiding in de Gezondheidszorg aan de UGent .

Na een carrière van bijna 20 jaar als Diensthoofd Verpleging Interne diensten, Geriatrie, Palliatieve zorg en Psychiatrie was Denis ook nog gedurende 6 jaar tewerkgesteld als eerste loopbaanbegeleider en themacoach in het Universitair Ziekenhuis Gent.

Daarnaast is hij gastprofessor in de opleiding Banaba Management gezondheidszorg, welzijn en cultuur aan de Hogeschool Gent; en  docent opleider en supervisor in de CVO Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk Gent Balans Domein Leiderschap, Management, Coaching afdelingen Oriënteren op leiding geven, Leiden en begeleiden en Leiden en adviseren van een organisatie, elk erkend als kaderopleiding voor verpleegkundigen.

Sedert 2014 functioneert Denis als medelesgever cursusbeheerder Academische Reflectie over werkveldervaring in het masterjaar van het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde.

Daarnaast  is Denis bestuurder in meerdere vzw’s en Consultant voor Balans op Maat.